Moi Mobiili liittymät

Moi Mobiili on uudenlainen liittymätyyppi. Käytännössä yhden tilin alle voi liittää tarvitsemansa määrän liittymiä. Tuote on erittäin järkevä esimerkiksi perheille, jossa kaikilla on hieman erilaisia käyttötarpeita. Tai jos taloudessasi on älylaitteita, kuten kannettava tietokone, tabletti tai vaikkapa robottiruohonleikkuri, jotka tarvitsevat SIM -kortin, Moi Mobiili soveltuu näihin mainiosti.

Aloituspakkaus sisältää 1 SIM kortin ja se maksaa 15 €/kk:

OperaattoriLiittymäPuheaikaTekstiviestitNettiHinta
Moi MobiiliRento 4G
Moi Rento 4G -liittymällä voit surffailla 150 Mbit/s nopeudella. Käytössäsi on 8 Gt dataa ja EU/ETA-alueella kotimaan hinnalla 16 Gt saakka. Kotimaan puhelut ja tekstarit aina enintään 4 € kuukaudessa. Saat liittymästä S-Bonusta.
0,055 €/min 0,055 €/kpl 150 Mbit/s
4G
15,00 €/kk
Avausmaksu 5,00 €

TILAA

 

Aloituspakkausta voi halutessaan laajentaa niin monella SIM -kortilla, kuin haluaa. Jokainen uusi SIM -kortti maksaa 15 €/kk lisää ja kaikkiin liittymiin sisältyy 150 Mbit/s netti.

Aloituspakkauksessa dataa on käytettävissä 8 Gt kuukaudessa ja jokainen uusi SIM lisää datan määrää 8 Gt/kk. Halutessaan liittymiin voi ostaa rajattoman datan, joka maksaa 22 €/kk. Vaihtoehtoisesti dataa voi ostaa pienissä määrissä lisää.

Suosittelemme kokeilemaan liittymää perusdatamäärällä, sillä se riittää usein normaalikäytössä. Pakettia voi halutessaan muokata kätevästi myös jälkikäteen.

 

Moi -liittymät rajattomalla datalla

Myös rajattomalla datalla Moi Mobiili on kilpailukykyinen vaihtoehto, sillä yhteensä 22 € kuukausihintaan saat käyttöösi 300 Mbit/s nettiliittymän. Hinnaltaan tämä on jopa muiden operaattoreiden mobiililaajakaistaliittymiin verrattuna kilpailukykyinen vaihtoehto.

Jos nopeutta kaipaa vieläkin enemmän, on tätä varten tarjolla Reilu 5G -liittymä. Nopein Reilu 5G tarjoaa käyttäjälleen huiman 1000 Mbit/s nettiliittymän, joka ei hevin hyydy. Reilu 5G 1000M -liittymän kuukausihinta on enintään 43 €.

OperaattoriLiittymäPuheaikaTekstiviestitNettiHinta
Moi MobiiliSuosikki 4G
Rajattomalla 300 Mbit/s netillä voit surffailla rajattomasti kotimaassa ja EU/ETA-alueella kotimaan hinnalla 23 Gt saakka. Kotimaan puhelut ja tekstarit aina enintään 4 € kuukaudessa. Saat liittymästä S-Bonusta.
0,055 €/min 0,055 €/kpl 300 Mbit/s
4G
22,00 €/kk
Avausmaksu 5,00 €

TILAA

Moi MobiiliReilu 5G 450M
Liittymä sisältää 450Mbit/s netin. Edullisempi 4G-verkko on käytössäsi, jos 5G-verkkoa ei ole saatavilla, jolloin kuukausihinta on 22-28 € verkosta riippuen (4G vs 5G). Rajaton puhepaketti kotimaassa ja EU/ETA-alueella. Rajattomalla netillä voit surffailla rajattomasti kotimaassa ja EU/ETA-alueella kotimaan hinnalla 30 Gt saakka. Kotimaan puhelut ja tekstarit aina enintään 4 € kuukaudessa. Saat liittymästä S-Bonusta.
0,055 €/min 0,055 €/kpl 450 Mbit/s
5G
22,00 €/kk
Avausmaksu 5,00 €

TILAA

Moi MobiiliReilu 5G 1000M
Liittymä sisältää 1000Mbit/s netin. Edullisempi 4G-verkko on käytössäsi, jos 5G-verkkoa ei ole saatavilla, jolloin kuukausihinta on 35-43 € verkosta riippuen (4G vs 5G). Rajaton puhepaketti kotimaassa ja EU/ETA-alueella. Rajattomalla netillä voit surffailla rajattomasti kotimaassa ja EU/ETA-alueella kotimaan hinnalla 45 Gt saakka. Kotimaan puhelut ja tekstarit aina enintään 4 € kuukaudessa. Saat liittymästä S-Bonusta.
0,055 €/min 0,055 €/kpl 1000 Mbit/s
5G
35,00 €/kk
Avausmaksu 5,00 €

TILAA

 

Moi Mobiili -laitenetti

Moi Mobiilin laitenetti on nimensä mukaisesti tarkoitettu laitteille ja se poikkeaa liittymänä hieman muista tavanomaisista vaihtoehdoista. Se on suunniteltu laitteille, jotka tarvitsevat jatkuvan yhteyden, mutta ei niin suurta lähetysnopeutta. Sen sijaan yhteyden lähetysnopeus on säädetty suuremmaksi kuin latausnopeus. Laitenetti soveltuu nykyaikaisen kodin eri laitteille ja myös esimerkiksi valvontakameroille.

OperaattoriLiittymäPuheaikaTekstiviestitNettiHinta
Moi MobiiliLaitenetti
Laitenetti toimii 0,512 Mbit/s latausnopeudella lähetysnopeuden ollessa 5 Mbit/s. Liittymään voi soittaa, lähtevät puhelut on estetty. Toimii vain Suomessa ja sisältää rajattoman datan. Saat liittymästä S-Bonusta.
Ei sisälly Ei sisälly 0,5 Mbit/s
3G
4,00 €/kk
Avausmaksu 5,00 €

TILAA

Moi -liittymä lapselle

Moi Mobiilin liittymä on yksi parhaista vaihtoehdoista lapselle. Pääasiassa lapset käyttävät dataa viestinnässään (esimerkiksi Whatsapp), jolloin kotona voi käyttää kodin langatonta verkkoa ja muulloin Moi Mobiilin liittymädataa. Tällön 8 Gt datamäärä riittää useimmissa tapauksissa. Tarvittaessa lapsen liittymään voi hankkia rajattoman datan, mutta kokeilu kannattaa aloittaa perusliittymällä.

Ja vaikka lapsi sattuisikin puhumaan puhelimella normaalipuheluja, on Moi asettanut näillekin järkevästi euromääräiset katot. Jokaisella liittymätyypillä nimittäin on tietty euromäärä, jonka Moi Mobiili korkeintaan veloittaa puheluista ja viesteistä kuukaudessa:

 

Mun Moi -tilinhallinta

Tilin hallinnointi onnistuu helposti Mun Moi -tilinhallinnasta. Mun Moita voi käyttää joko Moi Mobiilin nettisivujen kautta tai sen voi ladata puhelimeen mobiilisovelluksena. Mun Moista näet reaaliaikaisesti, miten mikäkin liittymä on kuluttanut puhetta, tekstiviestejä ja mobiilidataa.

Eri lisäpalveluiden ja laajennusten hallinnointi ja käyttöönotto onnistuu erittäin kätevästi Mun Moin kautta. Tällöin et maksa turhasta, vaan voit pikkuhiljaa laajentaa pakettia tarpeitasi vastaavaksi.

 

Moi Mobiili kokemuksia

Moi Mobiili kokemuksia on ehtinyt jonkun verran kertyä liittymän olemassaolon aikana. Aluksi Moi Mobiili vaikutti kilpailijoihin nähden suhteellisen kalliilta vaihtoehdolta, sillä peruspaketti sisälsi aina 3 liittymää. Tämä tarkoitti, että aloituspakkauksesta joutui maksamaan peräti 18 € kuukaudessa. Tämä ei palvellut kovin hyvin pienempiä talouksia, sillä harva tarvitsee 3 liittymää heti käyttöönsä. Liittymä vaikutti tuhoon tuomitulta.

Sittemmin Moi Mobiili muutti tuotettaan niin, että aloituspakkaus sisältää yhden liittymän 9 € kuukausihintaan. Tämä teki liittymästä kokemuksien perusteella kiinnostavan, sillä kilpailijoilla ei ole tarjota mitään vastaavaa, käytön mukaan veloitettavaa liittymää. Mikään muu operaattori ei tarjoa normaalihinnoiltaan alle 10 eurolla liittymää, joka sisältää nopean netin. Lisäksi Moi Mobiilin puhelu- ja viestihinnat ovat edullisimmat. Jos liittymään ottaa lisäksi rajattoman netin, Moi Mobiili on jopa 30 % halvempi kuin edullisin kilpailijan vastaava tuote.

Hyviä kokemuksia on kerännyt myös Moi Mobiilin tilinhallinta. Hallinnan kautta näkee reaaliajassa, kuinka liittymiä on käytetty. Lisäksi Moi Mobiilin laskuton palvelu on saanut kiitosta.

Moi Mobiili toimii kattavassa DNA:n verkossa ja suosittelemme liittymää kaikille, jotka soittavat ja lähettävät perinteisiä tekstiviestejä vähän, mutta haluavat käyttöönsä nopean netin.

 

Tutustu Moi Mobiiliin >>

 

3,4/5 (191 ääntä)