Moi Mobiili liittymät

Moi Mobiili on uudenlainen liittymätyyppi. Käytännössä yhden tilin alle voi liittää tarvitsemansa määrän liittymiä. Tuote on erittäin järkevä esimerkiksi perheille, jossa kaikilla on hieman erilaisia käyttötarpeita. Tai jos taloudessasi on älylaitteita, kuten kannettava tietokone, tabletti tai vaikkapa robottiruohonleikkuri, jotka tarvitsevat SIM -kortin, Moi Mobiili soveltuu näihin mainiosti.

Aloituspakkaus sisältää 1 SIM kortin ja se maksaa 6 €/kk:

OperaattoriLiittymäPuheaikaTekstiviestitNettiHinta
Moi MobiiliKuuden euron simmi
4 Gt paketilla voi surffailla EU/ETA-alueella kotimaan hinnalla 3 Gt saakka. Kotimaan puhelut ja tekstarit aina enintään 8 € kuukaudessa.
Datakatto 4 Gt/kk
0,055 €/min 0,055 €/kpl 100 Mbit/s
4G
6,00 €/kk
Avausmaksu 5,00 €

TILAA

 

Aloituspakkausta voi halutessaan laajentaa niin monella SIM -kortilla, kuin haluaa. Jokainen uusi SIM -kortti maksaa 6 €/kk lisää ja kaikkiin liittymiin sisältyy 100 Mbit/s netti.

Aloituspakkauksessa dataa on käytettävissä 4 Gt kuukaudessa ja jokainen uusi SIM lisää datan määrää 4 Gt/kk. Halutessaan liittymiin voi ostaa rajattoman datan, joka maksaa 12 €/kk. Vaihtoehtoisesti dataa voi ostaa pienissä määrissä lisää.

Suosittelemme kokeilemaan liittymää perusdatamäärällä, sillä se riittää usein normaalikäytössä. Pakettia voi halutessaan muokata kätevästi myös jälkikäteen.

 

Moi -liittymät rajattomalla datalla

Myös rajattomalla datalla Moi Mobiili on kilpailukykyinen vaihtoehto, sillä yhteensä 18 € kuukausihintaan saat käyttöösi 100 Mbit/s nettiliittymän. Hinnaltaan tämä on jopa muiden operaattoreiden mobiililaajakaistaliittymiin verrattuna kilpailukykyinen vaihtoehto.

Jos nopeutta kaipaa vieläkin enemmän, on tätä varten tarjolla Rajaton turbo -liittymä. Rajaton turbo tarjoaa käyttäjälleen huiman 300 Mbit/s nettiliittymän, joka ei hevin hyydy. Rajaton turbo -liittymän kuukausihinta on 23 €.

OperaattoriLiittymäPuheaikaTekstiviestitNettiHinta
Moi MobiiliRajattoman reilu
Rajattomalla netillä voit surffailla rajattomasti kotimaassa ja EU/ETA-alueella kotimaan hinnalla 10 Gt saakka. Kotimaan puhelut ja tekstarit aina enintään 4 € kuukaudessa.
0,055 €/min 0,055 €/kpl 100 Mbit/s
4G
18,00 €/kk
Avausmaksu 5,00 €

TILAA

Moi MobiiliRajaton turbo
Liittymä sisältää 300Mbit/s netin. Rajaton puhepaketti kotimaassa ja EU/ETA-alueella. Rajattomalla netillä voit surffailla rajattomasti kotimaassa ja EU/ETA-alueella kotimaan hinnalla 15 Gt saakka. Kotimaan puhelut ja tekstarit aina enintään 4 € kuukaudessa.
0,055 €/min 0,055 €/kpl 300 Mbit/s
4G
23,00 €/kk
Avausmaksu 5,00 €

TILAA

 

Moi -liittymä lapselle

Moi Mobiilin liittymä on yksi parhaista vaihtoehdoista lapselle. Pääasiassa lapset käyttävät dataa viestinnässään (esimerkiksi Whatsapp), jolloin kotona voi käyttää kodin langatonta verkkoa ja muulloin Moi Mobiilin liittymädataa. Tällön 4 Gt datamäärä riittää useimmissa tapauksissa. Tarvittaessa lapsen liittymään voi hankkia rajattoman datan, mutta kokeilu kannattaa aloittaa perusliittymällä.

Ja vaikka lapsi sattuisikin puhumaan puhelimella normaalipuheluja, on Moi asettanut näillekin järkevästi euromääräiset katot. Jokaisella liittymätyypillä nimittäin on tietty euromäärä, jonka Moi Mobiili korkeintaan veloittaa puheluista ja viesteistä kuukaudessa:

 

Mun Moi -tilinhallinta

Tilin hallinnointi onnistuu helposti Mun Moi -tilinhallinnasta. Mun Moita voi käyttää joko Moi Mobiilin nettisivujen kautta tai sen voi ladata puhelimeen mobiilisovelluksena. Mun Moista näet reaaliaikaisesti, miten mikäkin liittymä on kuluttanut puhetta, tekstiviestejä ja mobiilidataa.

Eri lisäpalveluiden ja laajennusten hallinnointi ja käyttöönotto onnistuu erittäin kätevästi Mun Moin kautta. Tällöin et maksa turhasta, vaan voit pikkuhiljaa laajentaa pakettia tarpeitasi vastaavaksi.

 

Moi Mobiili kokemuksia

Moi Mobiili kokemuksia on ehtinyt jonkun verran kertyä liittymän olemassaolon aikana. Aluksi Moi Mobiili vaikutti kilpailijoihin nähden suhteellisen kalliilta vaihtoehdolta, sillä peruspaketti sisälsi aina 3 liittymää. Tämä tarkoitti, että aloituspakkauksesta joutui maksamaan peräti 18 € kuukaudessa. Tämä ei palvellut kovin hyvin pienempiä talouksia, sillä harva tarvitsee 3 liittymää heti käyttöönsä. Liittymä vaikutti tuhoon tuomitulta.

Sittemmin Moi Mobiili muutti tuotettaan niin, että aloituspakkaus sisältää yhden liittymän 6 € kuukausihintaan. Tämä teki liittymästä kokemuksien perusteella kiinnostavan, sillä kilpailijoilla ei ole tarjota mitään vastaavaa, käytön mukaan veloitettavaa liittymää. Mikään muu operaattori ei tarjoa normaalihinnoiltaan alle 10 eurolla liittymää, joka sisältää nopean netin. Lisäksi Moi Mobiilin puhelu- ja viestihinnat ovat edullisimmat. Jos liittymään ottaa lisäksi rajattoman netin, Moi Mobiili on jopa 40 % halvempi kuin edullisin kilpailijan vastaava tuote.

Hyviä kokemuksia on kerännyt myös Moi Mobiilin tilinhallinta. Hallinnan kautta näkee reaaliajassa, kuinka liittymiä on käytetty. Lisäksi Moi Mobiilin laskuton palvelu on saanut kiitosta.

Moi Mobiili toimii kattavassa DNA:n verkossa ja suosittelemme liittymää kaikille, jotka soittavat ja lähettävät perinteisiä tekstiviestejä vähän, mutta haluavat käyttöönsä nopean netin.

 

Tutustu Moi Mobiiliin >>

 

3,4/5 (105 ääntä)