Moi Mobiili liittymät

Moi Mobiili on uudenlainen liittymätyyppi. Käytännössä yhden tilin alle voi liittää tarvitsemansa määrän liittymiä. Tuote on erittäin järkevä esimerkiksi perheille, jossa kaikilla on hieman erilaisia käyttötarpeita. Tai jos taloudessasi on älylaitteita, kuten kannettava tietokone, tabletti tai vaikkapa robottiruohonleikkuri, jotka tarvitsevat SIM -kortin, Moi Mobiili soveltuu näihin mainiosti.

Aloituspakkaus sisältää 1 SIM kortin ja se maksaa 6 €/kk:

OperaattoriLiittymäPuheaikaTekstiviestitNettiHinta
Moi MobiiliPuhelut käytön mukaan + 4GT simmi
4Gt paketilla voi surffailla EU/ETA-alueella kotimaan hinnalla 1 Gt saakka.
Datakatto 4 Gt/kk
0,055 €/min 0,055 €/kpl 100 MB/s
4G
6,00 €/kk
Avausmaksu 5,00 €

TILAA

 

Aloituspakkausta voi halutessaan laajentaa niin monella SIM -kortilla, kuin on tarvis. Jokainen uusi SIM -kortti maksaa 6 €/kk lisää ja kaikkiin liittymiin sisältyy 100 MB/s netti.

Aloituspakkauksessa dataa on käytettävissä 4 Gt kuukaudessa ja jokainen uusi SIM lisää datan määrää 4 Gt/kk. Halutessaan liittymiin voi ostaa rajattoman datan, joka maksaa 12 €/kk. Vaihtoehtoisesti dataa voi ostaa pienissä määrissä lisää.

Suosittelemme kokeilemaan liittymää perusdatamäärällä, sillä se riittää usein normaalikäytössä. Pakettia voi halutessaan muokata kätevästi myös jälkikäteen. Myös rajattomalla datalla Moi Mobiili on kilpailukykyinen vaihtoehto, sillä yhteensä 18 € kuukausihintaan saat käyttöösi 100 MB/s nettiliittymän. Hinnaltaan tämä on jopa muiden operaattoreiden mobiililaajakaistaliittymiin verrattuna kilpailukykyinen vaihtoehto.

OperaattoriLiittymäPuheaikaTekstiviestitNettiHinta
Moi MobiiliPuhelut käytön mukaan + Rajaton netti
Rajattomalla netillä voit surffailla rajattomasti kotimaassa ja EU/ETA-alueella kotimaan hinnalla 2GT saakka.
0,055 €/min 0,055 €/kpl 100 MB/s
4G
18,00 €/kk
Avausmaksu 5,00 €

TILAA

 

Mun Moi -tilinhallinta

Tilin hallinnointi onnistuu helposti Mun Moi -tilinhallinnasta. Mun Moita voi käyttää joko Moi Mobiilin nettisivujen kautta tai sen voi ladata puhelimeen mobiilisovelluksena. Mun Moista näet reaaliaikaisesti, miten mikäkin liittymä on kuluttanut puhetta, tekstiviestejä ja mobiilidataa.

Eri lisäpalveluiden ja laajennusten hallinnointi ja käyttöönotto onnistuu erittäin kätevästi Mun Moin kautta. Tällöin et maksa turhasta, vaan voit pikkuhiljaa laajentaa pakettia tarpeitasi vastaavaksi.

 

Moi Mobiili kokemuksia

Moi Mobiili kokemuksia on ehtinyt jonkun verran kertyä liittymän olemassaolon aikana. Aluksi Moi Mobiili vaikutti kilpailijoihin nähden suhteellisen kalliilta vaihtoehdolta, sillä peruspaketti sisälsi aina 3 liittymää. Tämä tarkoitti, että aloituspakkauksesta joutui maksamaan peräti 18 € kuukaudessa. Tämä ei palvellut kovin hyvin pienempiä talouksia, sillä harva tarvitsee 3 liittymää heti käyttöönsä. Liittymä vaikutti tuhoon tuomitulta.

Sittemmin Moi Mobiili muutti tuotettaan niin, että aloituspakkaus sisältää yhden liittymän 6 € kuukausihintaan. Tämä teki liittymästä kokemuksien perusteella kiinnostavan, sillä kilpailijoilla ei ole tarjota mitään vastaavaa, käytön mukaan veloitettavaa liittymää. Mikään muu operaattori ei tarjoa normaalihinnoiltaan alle 10 eurolla liittymää, joka sisältää nopean netin. Lisäksi Moi Mobiilin puhelu- ja viestihinnat ovat edullisimmat. Jos liittymään ottaa lisäksi rajattoman netin, Moi Mobiili on jopa 40 % halvempi kuin edullisin kilpailijan vastaava tuote.

Hyviä kokemuksia on kerännyt myös Moi Mobiilin tilinhallinta. Hallinnan kautta näkee reaaliajassa, kuinka liittymiä on käytetty. Lisäksi Moi Mobiilin laskuton palvelu on saanut kiitosta.

Moi Mobiili toimii kattavassa DNA:n verkossa ja suosittelemme liittymää kaikille, jotka soittavat ja lähettävät perinteisiä tekstiviestejä vähän, mutta haluavat käyttöönsä nopean netin.

Tutustu Moi Mobiiliin >>

 

Moi Mobiili liittymät

3,4/5 (76 ääntä)