Liittymävertailu

Suunnitteletko operaattorin vaihtamista tai uuden liittymän avaamista? Liittymävertailu auttaa sinua löytämään edullisimman liittymän, joka vastaa myös tarpeitasi. Valitse liittymävertailusta kuinka paljon tarvitset puheaikaa, paljonko lähetät tekstiviestejä kuukaudessa ja kuinka nopean netin haluat puhelimeesi. Liittymävertailu löytää sinulle parhaan vaihtoehdon!

Puhelinoperaattoreiden GSM-liittymät vertailussa

Liittymävertailu sisältää yleisimpien, suomalaisten puhelinoperaattorien liittymät. Mukana ovat DNA:n, Moi Mobiilin ja Saunalahden GSM-liittymät. Lisäksi Telian liittymät lisätään vertailuun mahdollisimman pian. Yhteensä liittymävertailussa on yli 60 eri liittymävaihtoehtoa.

Suosituimmat GSM-liittymät

Moi Mobiili on uusi palveluntarjoaja Suomessa. Palvelu perustuu yhteen asiakastiliin, jonka alla voi olla mielin määrin liittymiä. Aloituspakkaukseen kuuluu 1 liittymä ja se maksaa 6 €/kk. Liittymässä on nopea 4G netti ja puhelut sekä tekstiviestit veloitetaan alla olevan hinnaston mukaisesti. Lisäksi palvelua voi laajentaa haluamallaan liittymämäärällä. Jokainen lisäliittymä maksaa 6 €/kk. Moi Mobiili on erittäin suosittu esimerkiksi perhekäytössä, sillä liittymien seuraaminen, muokkaaminen ja hallinnointi on erittäin helppoa Oma Moi -tilinhallintapalvelun kautta. Liittymään on mahdollista ostaa lisäpalveluita edullisesti. Esimerkiksi rajaton data maksaa 12 €/kk/liittymä.

Operaattori Liittymä Puheaika Tekstiviestit Netti Hinta
Moi Mobiili
Hinta sis. liittymän, jota voi räätälöidä tarpeen mukaan.
Datakatto 4 Gt/kk
0,055 €/min 0,055 €/kpl 100 MB/s
4G
6,00 €/kk

TILAA

Moi Mobiili liittymät >>

 

Saunalahden suosituin liittymä on Saunalahti Huoleton, jossa on rajattomasti puheaikaa ja tekstiviestejä. Lisäksi voit valita liittymään haluamasi nettinopeuden, tai vaihtoehtoisesti ottaa liittymän ilman nettiä. Edullisimmillaan liittymän saa ilman nettiä hintaan 19,90 €/kk ja nopeimmalla 4G liittymällä tarjoushinta on 29,90 €/kk. Näiden lisäksi Saunalahti Huoleton -liittymissä valittavana on 2 muuta vaihtoehtoa eri nopeuksisella netillä. Liittymissä ei ole datakattoa ja avausmaksu on 3,90 €.

Operaattori Liittymä Puheaika Tekstiviestit Netti Hinta
Huoleton Puhe Rajoittamaton Rajoittamaton Ei nettiä
2G
19,90 €/kk
Avausmaksu 3,90 €

TILAA

Huoleton 4G Premium
Sisältää 10 Gt/kk dataa EU:ssa, Suomessa rajaton
Rajoittamaton Rajoittamaton 200 MB/s
4G
29,90 €/kk
Norm. 34,90 €/kk
Avausmaksu 3,90 €

TILAA

Saunalahti liittymät >>


DNA:n liittymät on jaoteltu neljään tuoteperheeseen: Nopea, Rajaton, Äly ja Mini. Suosituin DNA liittymä on Rajaton, joka sisältää rajattomasti puhetta ja tekstiviestejä Suomessa. Lisäksi liittymään kuuluu rajaton nettidata joko 4G yhteydellä. Edullisimman Rajaton -liittymän hinta on 26,90 €/kk ja se toimii 50 MB/s netillä. Nopeimmalla 300 MB/s liittymällä tarjoushinta on 29,90 €/kk (tarjoushinta on voimassa 12 kk, jonka jälkeen normaalihinnaston mukainen). Kaikki DNA liittymät ovat toistaiseksi voimassaolevia, eli voit irtisanoa liittymän milloin tahansa, myös sopimuskauden aikana.

Operaattori Liittymä Puheaika Tekstiviestit Netti Hinta
Rajaton 4G Teho
Ensimmäiset 12 kk 26,90 €/kk, jonka jälkeen 29,90 €/kk
Rajoittamaton Rajoittamaton 50 MB/s
4G
26,90 €/kk
Norm. 29,90 €/kk
Avausmaksu 3,90 €

TILAA

Rajaton 4G Super
Ensimmäiset 12 kk 29,90 €/kk, jonka jälkeen 39,90 €/kk
Rajoittamaton Rajoittamaton 150 MB/s
4G
29,90 €/kk
Norm. 39,90 €/kk
Avausmaksu 3,90 €

TILAA

DNA liittymät >>

 

 

Vertaile ominaisuuksia - Älä pelkkää hintaa

Ennen liittymän ostoa kannattaa tarkistaa vanhoista laskuista, paljonko suurin piirtein käyttää puheaikaa ja lähettelee tekstiviestejä kuukaudessa. Tänä päivänä, älypuhelimista johtuen, tekstiviestit on korvattu erilaisin sovelluksin, jolloin harva enää normaaleja viestejä lähettää. Kannattaa siis tarkistaa laskuista oma tarve ja tämän perusteella suorittaa liittymävertailu.
Suurin vaikuttava tekijä puhelinliittymän kuukausihintaan tänä päivänä on netin nopeus. Hitaammalla netillä pärjää peruskäytössä hyvin, mutta jos lataa paljon puhelimella dataa tai käyttää puhelimen nettiä esimerkiksi tietokoneessa, kannattaa liittymävertailuun valita vähintään 50 MB/s, varustetut liittymät.

Liittymävertailu

4,1/5 (16 ääntä)