Liittymävertailu

Suunnitteletko operaattorin vaihtamista tai uuden liittymän avaamista? Liittymävertailu auttaa sinua löytämään edullisimman liittymän, joka vastaa myös tarpeitasi. Valitse liittymävertailusta kuinka paljon tarvitset puheaikaa, paljonko lähetät tekstiviestejä kuukaudessa ja kuinka nopean netin haluat puhelimeesi. Liittymävertailu löytää sinulle parhaan vaihtoehdon!

 

Puhelinoperaattoreiden GSM-liittymät vertailussa

Liittymävertailu sisältää yleisimpien, suomalaisten puhelinoperaattorien liittymät. Mukana ovat DNA:n, Moi Mobiilin, Elisa Saunalahden ja Telian GSM-liittymät. Yhteensä liittymävertailussa on yli 30 eri liittymävaihtoehtoa.

 

Suosituimmat GSM-liittymät

Moi Mobiili on uusin palveluntarjoaja Suomessa. Palvelu perustuu yhteen asiakastiliin, jonka alla voi olla mielin määrin liittymiä. Aloituspakkaukseen kuuluu 1 liittymä ja se maksaa 6 €/kk. Liittymässä on nopea 4G netti ja puhelut sekä tekstiviestit veloitetaan alla olevan hinnaston mukaisesti. Lisäksi palvelua voi laajentaa haluamallaan liittymämäärällä. Jokainen lisäliittymä maksaa 6 €/kk. Moi Mobiili on erittäin suosittu esimerkiksi perhekäytössä, sillä liittymien seuraaminen, muokkaaminen ja hallinnointi on erittäin helppoa Oma Moi -tilinhallintapalvelun kautta. Liittymään on mahdollista ostaa lisäpalveluita edullisesti. Esimerkiksi rajaton data maksaa 12 €/kk/liittymä.

 

OperaattoriLiittymäPuheaikaTekstiviestitNettiHinta
Moi MobiiliKuuden euron simmi
4 Gt paketilla voi surffailla EU/ETA-alueella kotimaan hinnalla 3 Gt saakka. Kotimaan puhelut ja tekstarit aina enintään 8 € kuukaudessa.
Datakatto 4 Gt/kk
0,055 €/min 0,055 €/kpl 100 Mbit/s
4G
6,00 €/kk
Avausmaksu 5,00 €

TILAA

 

Moi Mobiili liittymät >>

 

Telialla on kaksi loistavaa liittymäetua, jotka ovat varsin suosittuja. Tällä hetkellä etu koskee Telia Rajaton -liittymiä joko 100 Mbit/s tai 200 Mbit/s nettiliittymällä. Hitaammalla netillä rajattoman liittymän saa käyttöönsä 12 kuukaudeksi hintaan 21,90 €/kk. Jos tarvetta on nopeammalle netille, niin tämän saa 2 € lisähinnalla. Tällöin liittymälle tulee kuukaudessa hintaa 23,90 €. Liittymät sisältävät rajattomasti dataa kotimaassa, Pohjolassa sekä Baltiassa. Muissa EU/ETA -maissa dataraja on 14 - 15 Gt/kk. Avausmaksu Telian liittymissä on 3 €.

 

OperaattoriLiittymäPuheaikaTekstiviestitNettiHinta
TeliaRajaton 150 M
Surffaa rajatta 150 Mbit/s -maksiminopeudella kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa, EU/ETA 14 Gt/kk. Ylimenevä käyttö EU- ja ETA-maissa 1 €/pvä/400 Mt. Puhu ja viestittele rajattomasti. Tilaajalle etukoodi C More -suoratoistopalveluun 2 kuukaudeksi maksutta!
Rajaton Rajaton 150 Mbit/s
4G
29,90 €/kk
Avausmaksu 5,00 €

TILAA

TeliaRajaton 5G 300 M
Tässä liittymässä kiteytyy huolettomuus parhaalla mahdollisella tavalla. Nettikäyttö onnistuu vilkkaasti 300 Mbit/s ja rajattomasti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa, ja lisäksi käytössäsi on ruhtinaalliset 20 Gt nettikäyttöä muualla EU/ETA-maissa. Lisäksi puhut ja tekstaat rajatta niin kotimaassa kuin EU/ETA-maissakin. Tilaajalle etukoodi C More -suoratoistopalveluun 2 kuukaudeksi maksutta!
Rajaton Rajaton 300 Mbit/s
5G
31,90 €/kk
Norm. 34,90 €/kk
Avausmaksu 5,00 €

TILAA

 

Telia liittymät >>

 

Elisa Saunalahden suosituimpia ovat Saunalahti Huoleton -liittymät, jossa on rajattomasti puheaikaa ja tekstiviestejä. Lisäksi voit valita liittymään haluamasi nettinopeuden, jonka perusteella liittymän hinta määräytyy. Edullisimmillaan liittymän saa 10 Mbit/s netillä hintaan 24,90 €/kk ja nopeimmalla 1000 Mbit/s netillä liittymän tarjoushinta on 49,90 €/kk. Näiden lisäksi Saunalahti Huoleton -liittymissä valittavana on 3 muuta vaihtoehtoa eri nopeuksisella netillä. Liittymissä ei ole datakattoa ja avausmaksu on 4,90 €.

 

OperaattoriLiittymäPuheaikaTekstiviestitNettiHinta
ElisaSaunalahti Huoleton 150M
HUOM! Alle 26-vuotiaana saat liittymän hintaan 22,90 €/kk! Rajaton netin käyttö kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa, 17 Gt/kk -nettipaketti EU/ETA-maissa sisältyy liittymän kuukausihintaan. Saat liittymästä S-ryhmän Bonusta.
Rajaton Rajaton 150 Mbit/s
4G
22,90 €/kk
Norm. 29,90 €/kk
Avausmaksu 4,90 €

TILAA

ElisaSaunalahti Huoleton 10M
Saunalahti Huoleton 10M on suosituin Elisa Saunalahti -liittymä. 10 Mbit/s netillä surffailet Suomessa ilman datakattoa. 13 Gt/kk -nettipaketti EU/ETA-maissa sisältyy liittymän kuukausihintaan.
Rajaton Rajaton 10 Mbit/s
4G
24,90 €/kk
Norm. 26,90 €/kk
Avausmaksu 4,90 €

TILAA

 

Saunalahti liittymät >>


DNA:n liittymät on jaoteltu liittymiin, joissa on rajattomasti puhetta ja tekstiviestejä sekä liittymiin, joissa puhelut ja tekstiviestit veloitetaan käytön mukaan. Suosituin DNA liittymä on Rajaton, joka sisältää rajattomasti puhetta ja tekstiviestejä Suomessa. Lisäksi liittymään kuuluu rajaton nettidata 4G yhteydellä. Edullisimman Rajaton -liittymän hinta on 22,90 €/kk ja se toimii 1 Mbit/s netillä. Nopeammalla 400 Mbit/s 5G liittymällä tarjoushinta on 34,90 €/kk. Kaikki DNA liittymät ovat toistaiseksi voimassaolevia, eli voit irtisanoa liittymän milloin tahansa, myös sopimuskauden aikana. Kaikissa liittymissä avausmaksu on 4,90 €.

 

OperaattoriLiittymäPuheaikaTekstiviestitNettiHinta
DNADNA Rajaton
Haluatko soitella ja viestitellä huoletta etkä juurikaan surffaa netissä? Valitse DNA Rajaton, niin voit soitella ja viestitellä rajattomasti. Netin maksiminopeus on 1 Mbit/s. Sisältää 14 Gt/kk EU-datapaketin.
Rajaton Rajaton 1 Mbit/s
4G
22,90 €/kk
Norm. 24,90 €/kk
Avausmaksu 4,90 €

TILAA

DNADNA Rajaton 5G 400M
Superliittymä, jossa on rajattomasti kaikkea kotimaassa: soita, viestittele ja käytä supernopeaa nettiä! Netin maksiminopeus 400 Mbit/s! Mukana tuhti 20 Gt EU-datapaketti.
Rajaton Rajaton 400 Mbit/s
5G
34,90 €/kk
Norm. 36,90 €/kk
Avausmaksu 4,90 €

TILAA

 

DNA liittymät >>

 

Vertaile ominaisuuksia - Älä pelkkää hintaa

Ennen liittymän ostoa kannattaa tarkistaa vanhoista laskuista, paljonko suurin piirtein käyttää puheaikaa ja lähettelee tekstiviestejä kuukaudessa. Tänä päivänä, älypuhelimista johtuen, tekstiviestit on korvattu erilaisin sovelluksin, jolloin harva enää normaaleja viestejä lähettää. Kannattaa siis tarkistaa laskuista oma tarve ja tämän perusteella suorittaa liittymävertailu.

Suurin vaikuttava tekijä puhelinliittymän kuukausihintaan tänä päivänä on netin nopeus. Hitaammalla netillä pärjää peruskäytössä hyvin, mutta jos lataa paljon puhelimella dataa tai käyttää puhelimen nettiä esimerkiksi tietokoneessa, kannattaa liittymävertailuun valita vähintään 50 Mbit/s, varustetut liittymät.

4,0/5 (21 ääntä)