Liittymävertailu

Suunnitteletko operaattorin vaihtamista tai uuden liittymän avaamista? Liittymävertailu auttaa sinua löytämään edullisimman liittymän, joka vastaa myös tarpeitasi. Valitse liittymävertailusta kuinka paljon tarvitset puheaikaa, paljonko lähetät tekstiviestejä kuukaudessa ja kuinka nopean netin haluat puhelimeesi. Liittymävertailu löytää sinulle parhaan vaihtoehdon!

Puhelinoperaattoreiden GSM-liittymät vertailussa

Liittymävertailu sisältää yleisimpien, suomalaisten puhelinoperaattorien liittymät. Mukana ovat DNA:n, Moi Mobiilin ja Saunalahden GSM-liittymät. Lisäksi Telian liittymät lisätään vertailuun mahdollisimman pian. Yhteensä liittymävertailussa on yli 60 eri liittymävaihtoehtoa.

Suosituimmat GSM-liittymät

Moi Mobiili on uusi palveluntarjoaja Suomessa. Palvelu perustuu yhteen asiakastiliin, jonka alla voi olla mielin määrin liittymiä. Aloituspakkaukseen kuuluu 1 liittymä ja se maksaa 6 €/kk. Liittymässä on nopea 4G netti ja puhelut sekä tekstiviestit veloitetaan alla olevan hinnaston mukaisesti. Lisäksi palvelua voi laajentaa haluamallaan liittymämäärällä. Jokainen lisäliittymä maksaa 6 €/kk. Moi Mobiili on erittäin suosittu esimerkiksi perhekäytössä, sillä liittymien seuraaminen, muokkaaminen ja hallinnointi on erittäin helppoa Oma Moi -tilinhallintapalvelun kautta. Liittymään on mahdollista ostaa lisäpalveluita edullisesti. Esimerkiksi rajaton data maksaa 12 €/kk/liittymä.

 

OperaattoriLiittymäPuheaikaTekstiviestitNettiHinta
Moi MobiiliPuhelut käytön mukaan + 4GT simmi
4Gt paketilla voi surffailla EU/ETA-alueella kotimaan hinnalla 1 Gt saakka.
Datakatto 4 Gt/kk
0,055 €/min 0,055 €/kpl 100 MB/s
4G
6,00 €/kk
Avausmaksu 5,00 €

TILAA

 

Moi Mobiili liittymät >>

 

Saunalahden suosituin liittymä on Saunalahti Huoleton, jossa on rajattomasti puheaikaa ja tekstiviestejä. Lisäksi voit valita liittymään haluamasi nettinopeuden, tai vaihtoehtoisesti ottaa liittymän ilman nettiä. Edullisimmillaan liittymän saa ilman nettiä hintaan 4,90 €/kk ja nopeimmalla 4G liittymällä tarjoushinta on 29,90 €/kk. Näiden lisäksi Saunalahti Huoleton -liittymissä valittavana on 2 muuta vaihtoehtoa eri nopeuksisella netillä. Liittymissä ei ole datakattoa ja avausmaksu on 3,90 €.

 

OperaattoriLiittymäPuheaikaTekstiviestitNettiHinta
ElisaSaunalahti Tarkka Puhe 0,069 €/min 0,069 €/kpl Ei nettiä
2G
4,90 €/kk
Avausmaksu 3,90 €

TILAA

ElisaSaunalahti Huoleton 4G Premium
Liittymä sisältää netin ilman datakattoa Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa sekä 10GT/kk dataa muissa EU- ja ETA-maissa.
Rajoittamaton Rajoittamaton 300 MB/s
4G
29,90 €/kk
Norm. 34,90 €/kk
Avausmaksu 3,90 €

TILAA

 

Saunalahti liittymät >>


DNA:n liittymät on jaoteltu neljään tuoteperheeseen: Nopea, Rajaton, Äly ja Mini. Suosituin DNA liittymä on Rajaton, joka sisältää rajattomasti puhetta ja tekstiviestejä Suomessa. Lisäksi liittymään kuuluu rajaton nettidata joko 4G yhteydellä. Edullisimman Rajaton -liittymän hinta on 26,90 €/kk ja se toimii 100 MB/s netillä. Nopeimmalla 300 MB/s liittymällä tarjoushinta on 39,90 €/kk. Kaikki DNA liittymät ovat toistaiseksi voimassaolevia, eli voit irtisanoa liittymän milloin tahansa, myös sopimuskauden aikana.

 

OperaattoriLiittymäPuheaikaTekstiviestitNettiHinta
DNADNA Rajaton 4G Teho
Rajaton 4G-netti, puhelut ja tekstiviestit kotimaassa sisältyvät kuukausihintaan. Puhelut ja tekstiviestit EU/ETA-alueella kotimaan hinnalla.
Rajoittamaton Rajoittamaton 100 MB/s
4G
26,90 €/kk
Norm. 29,90 €/kk
Avausmaksu 3,90 €

TILAA

DNADNA Super 4G Rajaton
Superliittymä, jossa on rajattomasti kaikkea kotimaassa: soita, viestittele ja käytä supernopeaa nettiä! Netin maksiminopeus 300 Mbit/s! Mukana tuhti 15 Gt EU-datapaketti.
Rajoittamaton Rajoittamaton 300 MB/s
4G
39,90 €/kk
Norm. 49,90 €/kk
Avausmaksu 3,90 €

TILAA

 

DNA liittymät >>

 

 

Vertaile ominaisuuksia - Älä pelkkää hintaa

Ennen liittymän ostoa kannattaa tarkistaa vanhoista laskuista, paljonko suurin piirtein käyttää puheaikaa ja lähettelee tekstiviestejä kuukaudessa. Tänä päivänä, älypuhelimista johtuen, tekstiviestit on korvattu erilaisin sovelluksin, jolloin harva enää normaaleja viestejä lähettää. Kannattaa siis tarkistaa laskuista oma tarve ja tämän perusteella suorittaa liittymävertailu.
Suurin vaikuttava tekijä puhelinliittymän kuukausihintaan tänä päivänä on netin nopeus. Hitaammalla netillä pärjää peruskäytössä hyvin, mutta jos lataa paljon puhelimella dataa tai käyttää puhelimen nettiä esimerkiksi tietokoneessa, kannattaa liittymävertailuun valita vähintään 50 MB/s, varustetut liittymät.

Liittymävertailu

4,1/5 (16 ääntä)