Telia liittymät

Telia liittymät

Telia on tunnettu operaattoribrändi, joka on kotoisin Ruotsista. Suomalaiset ovat tunteneet sen aikaisemmin nimillä Sonera ja Tele Finland, mutta vuoden 2017 keväällä Telia lopetti nämä 2 markkinointibrändiä. Nykyisin kaikki liittymät löytyvät Telia -brändin alta.

Telian liittymät vastaavat Suomessa pääosin Soneran entistä liittymätarjontaa. Odotamme Telialta tarkempaa tietoa liittymistä ja tarjouksista, joita voimme julkaista sivustollamme ja vertailussamme. Ennen tuotetietoja suosittelemme tutustumaan liittymävertailuumme.

Telia puhelinliittymät

Kuten edellä mainittiin, Telia -puhelinliittymät vastaavat pitkälti Soneran entistä tarjontaa. Tarjolla on sekä minuutti- ja kappaleveloitteisia liittymiä että erilaisia pakettiliittymiä. Pakettiliittymät sisältävät määrätyn verran dataa, puheaikaa ja viestejä.

Lisäksi tarjolla on Soneralta tuttu X -tuoteryhmä, joka on tarkoitettu nuorille ja opiskelijoille.

Telia X liittymät

Telia X -liittymät on tarkoitettu alle 26-vuotiaille tai opiskelijoille. Opiskelijana tai alle 26-vuotiaana saat reilun alennuksen, kun valitset X- tai X Plus -liittymän. Surffaat yhdellä hinnalla rajattomasti kotimaassa ja EU/ETA-alueellakin 10 gigalla kuukausittain.

X- tai X Plus -liittymän edullisemmat hinnat ovat käytössä 24 kuukautta tilauksesta. X-liittymät toimivat yli 30 maassa nopeassa 4G-verkossa ja kotimaassa, Pohjolassa sekä Baltiassa täysin rajattomasti.

EU/ETA-maissa puhelut, viestit ja 10 G) nettikäyttöä kuuluu Telia X -liittymien kuukausihintaan.

Telia liittymä lapselle

Telia tarjoaa myös liittymän lapselle. Liittymä sisältää sopivasti puheaikaa ja viestejä, sekä dataa.

Lisäksi lapsesi saa kaupan päälle rannekkeen HopLopiin.

Ilmainen tiedonsiirto EU:ssa Telian valttina

Telia on Suomessa toimivista operaattoreista ainoa, joka ei peri ollenkaan roaming-maksuja EU:n alueella. Jos siis matkustelet paljon, on Telia sinulle varmasti hyvä vaihtoehto.

Ero muihin operaattoreihin kuitenkin pieneni kesäkuussa 2017, kun DNA ja Elisa tiputtivat EU:n roaming-hintojaan merkittävästi. Hinnat tippuivat noin 90 % EU:n lainsäädännön saattelemana.

Telia mobiililaajakaista eli mokkula

Telia tarjoaa myös edullisia mobiililaajakaistoja. Valittavissa on joko Mini tai Rajaton mobiililaajakaista. Rajattomassa ei luonnollisesti ole mitään datankäyttörajaa. Minissä voi dataa käyttää 1 Gt kuukaudessa.

Lisäksi jos olet jo Telian asiakas, saat alennusta mokkulan hinnoista. Keskittäminen siis kannattaa, tässäkin tapauksessa.

Tulemme lisäämään Telian liittymät ja mobiililaajakaistat sivustollemme ja vertailuun mahdollisimman pian.

Telia liittymät

3,4/5 (5 ääntä)