Puhelinoperaattorit vertailussa

Puhelinoperaattoria valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota omiin tarpeisiin ja siihen, missäpäin Suomea puhelinoperaattoria käyttää. Puhelinoperaattoreiden kuuluvuusalueissa on jonkin verran poikkeavuuksia, joten kannattaa tämäkin huomioida. Varsinkin syrjäisemmillä alueilla jotkin puhelinoperaattorit toimivat heikommin. Tarkemmat tiedot puhelinoperaattoreiden kuuluvuusaluesta löydät operaattoreiden sivustolta. Alta löydät lisätietoa puhelinoperaattoreiden tarjoamista liittymistä:

 

Aktiiviset operaattorit

DNA tarjoaa sekä yksityisille että yrityksille puhelinliittymät, älypuhelimet, mobiililaajakaistat, kiinteät laajakaistat sekä tabletit. Tarjolla myös viihdepalvelut.

DNA liittymät

Moi Mobiili
Moi Mobiili toimii DNA:n verkossa ja se tarjoaa yhden kilpailukykyisimmistä liittymistä. Lisäksi palvelua on helppo hallinnoida ja laajentaa itse netin kautta.

Moi Mobiili liittymät

Saunalahti
Saunalahti toimii Elisan verkossa ja se tarjoaa yksityisille puhelinliittymät, älypuhelimet, kiinteät ja mobiililaajakaistat, tabletit sekä kannettavat tietokoneet.

Elisa Saunalahti liittymät

Telia
Telia tarjoaa yksityisille viihdepalvelut, puheliittymät, nettiyhteydet sekä laitteet kuten esimerkiksi puhelimet, tabletit ja kannettavat. Myös yrityspalvelut.

Telia liittymät

Suljetut operaattorit

Sonera
Soneran tarjoamat palvelut löydät nykyisin Telian brändin alta.

Sonera liittymät

Tele Finland
Tele Finland toimi Soneran verkossa ja sen tarjoamat palvelut löydät Telian brändin alta.

Tele Finland liittymät

3,8/5 (17 ääntä)