Puhelinoperaattorit vertailussa

Puhelinoperaattoria valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota omiin tarpeisiin ja siihen, missäpäin Suomea puhelinoperaattoria käyttää. Puhelinoperaattoreiden kuuluvuusalueissa on jonkin verran poikkeavuuksia, joten kannattaa tämäkin huomioida. Varsinkin syrjäisemmillä alueilla jotkin puhelinoperaattorit toimivat heikommin. Tarkemmat tiedot puhelinoperaattoreiden kuuluvuusaluesta löydät operaattoreiden sivustolta. Alta löydät lisätietoa puhelinoperaattoreiden tarjoamista liittymistä:

 

DNA tarjoaa sekä yksityisille että yrityksille puhelinliittymät, älypuhelimet, mobiililaajakaistat, kiinteät laajakaistat sekä tabletit. Tarjolla myös viihdepalvelut.

DNA liittymät

Moi Mobiili
Moi Mobiili toimii DNA:n verkossa ja se tarjoaa yhden kilpailukykyisimmistä liittymistä. Lisäksi palvelua on helppo hallinnoida ja laajentaa itse netin kautta.

Moi Mobiili liittymät

Saunalahti
Saunalahti toimii Elisan verkossa ja se tarjoaa yksityisille puhelinliittymät, älypuhelimet, kiinteät ja mobiililaajakaistat, tabletit sekä kannettavat tietokoneet.

Saunalahti liittymät

Sonera
Sonera tarjoaa yksityisille viihdepalvelut, puheliittymät, nettiyhteydet sekä laitteet kuten esimerkiksi puhelimet, tabletit ja kannettavat. Myös yrityspalvelut.

Sonera liittymät

Tele Finland
Tele Finland toimii Soneran verkossa ja se palvelee kuluttaja-asiakkaita. Tele Finlandilta löydät mobiililaajakaistat sekä puhelinliittymät laitteineen.

Tele Finland liittymät

Puhelinoperaattorit vertailussa

4,0/5 (11 ääntä)